БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА

С помощта на този метод е възможно диагностицирането на всяка паразитна флора и  инфекции в човешкото тяло, както и откриване на болестта в най-ранния й стадий.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ТИП ЛЕЧЕНИЕ

Биорезонансната диагностика (терапия) се основава на ефекта на резонанса при добавяне на електромагнитни, звукови и други вълни. В днешно време това е най-точната диагностика за определяне на проблеми и заболявания на организма.

С помощта на този метод е възможно диагностицирането на всяка паразитна флора и инфекции в човешкото тяло, както и откриване на болестта в най-ранния й стадий.

Основното приложение на биорезонансната диагностика в медицината се заключава в това, че всички органи в тялото излъчват свои колебания или честоти, които създават собствен електромагнитен профил. Тези трептения следва да бъдат нормални, но ако органът е подложен на въздействието на различни фактори (паразити, бактериални или вирусни инфекции, преумора, стрес, травми), той започва да излъчва патологични електромагнитни колебания, което води до поява на заболявания. Продължителното въздействие върху човека на тежки екологични, психологически, физически и други причини способстват по-нататъшното развитие на болестта. Биорезонансната терапия е в състояние не само да спре процеса на формиране на патологичните колебания, но и да стимулира към обратно развитие.

ЗАПИТВАНЕ / РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА:

Меню