А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid?


Медицински център АУРА - Алтернативна и класическа медицина

Медицински център АУРА – Алтернативна и класическа медицина


Всичко, което днес се препоръчва да направите, за да намалите риска от заразяване с коронавирус, е да миете ръцете си по-често и по-старателно, тоест – да не си докосвате лицето си с мръсни ръце и да ограничавате доколкото е възможно контакта с другите хора. Но почти никой не говори за най-важното: как да работите с тялото си, за да увеличите съпротивляемостта на тялото към коронавирус, защото в крайна сметка силното тяло има минимални шансове да се разболее не само от коронавирус, но и от други сезонни заболявания.

Научният съвет на Пекинският университет по традиционна китайска медицина е публикувал статия за

„Референтни насоки за използването на акупунктура и моксибуция при лечение на нова коронавирусна пневмония.“

Ако изпитвате загуба на сила и енергия, а през деня изпитвате слабост, главоболие, умора, трябва да обърнете специално внимание на укрепването на защитните сили на организма. Хората със силен имунитет не се чувстват слаби и съкрушени. За да промените нещо по въпроса, трябва да увеличите това, което източната медицина нарича „енергия на огъня“ – именно тя отговоря за имунитета и устойчивостта към инфекциите. Поради пандемията на коронавируса, си струва да се обърне специално внимание на това.

Как да си попълните „енергията на Огъня“?

Чрез активиране на акупунктурни точки с помощта на иглорефлексотерапии, загряване с мокса, стимулиране на циркулация на лимфата и кръвта в тялото и коригиране на храненето.

Какво по-точно?

За да бъде този метод максимално ефективен за вас, това зависи от характеристиките на организма ви.

Заповядайте при нас на безплатна консултация в медицинския център A.U.R.A. и ние ще изберем за вас лична програма за профилактика или възстановяване след изкаран коронавирус

Днес имате уникална възможност да получите съвети и да се подложите на лечение на лекари от Центъра за ориенталска медицина „Доктор Чой“ (Москва), начело с д-р Чой Йонг Джун – доктор на медицинските науки, лекар от най-високата категория, член на Съюза на педиатрите на Русия, член на Асоциацията на рефлексотерапевтите , член на ICNA (Международната асоциация за детска неврология).

Екипът му използва авторски техники в комбинация с традиционните методи на източната медицина, доказана с хилядолетия медицинска практика.

На всички пациенти, които си запишат час преди 30 ноември, ние ще дадем 50% отстъпка за всички процедури от програмата Anti-COVID19.

За записвания и повече информация можете да се свържете с нас на телефон : 052 550 000

Меню