Aura Clinics https://www.auraclinics.com Клиника за алтернативна и класическа медицина, естетика и дерматология. Sun, 26 Jun 2022 10:10:15 +0000 bg-BG hourly 1 https://www.auraclinics.com/wp-content/uploads/2019/07/A-150x150.png Aura Clinics https://www.auraclinics.com 32 32 Микроблейдинг https://www.auraclinics.com/mikroblejding/ Sun, 26 Jun 2022 06:19:55 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1542 Материалът Микроблейдинг е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Материалът Микроблейдинг е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Програма “3D моделиране на лице” https://www.auraclinics.com/programa-3d-modelirane-na-licze/ Tue, 07 Jun 2022 13:48:26 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1495 Програма “3D моделиране на лице” 5 процедури. Без болка! Без синини! Изглажда бръчките, премахва подпухналостта и тъмните кръгове под очите, подобрява контурите на лицето, изравнява тена на кожата. Остеопатичната естетична корекция на лицето е работа с костни, фасциални, мускулни и дермални структури. Тази система за ръчно въздействие съчетава техниките на работа с всяка една от...

Материалът Програма “3D моделиране на лице” е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Програма “3D моделиране на лице”
5 процедури.
Без болка! Без синини! Изглажда бръчките,
премахва подпухналостта и тъмните кръгове под очите, подобрява контурите на лицето, изравнява тена на кожата.
Остеопатичната естетична корекция на лицето е работа с костни, фасциални, мускулни и дермални структури. Тази система за ръчно въздействие съчетава техниките на работа с всяка една от тези структури. В продължение на 5 дни лекарят работи на пластове с всички структури на лицето. В края на програмата ще имате ясен, открит поглед и слънчева усмивка.

Материалът Програма “3D моделиране на лице” е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
ОСТЕОПЛАСТИКА ЗА ЛИЦЕ https://www.auraclinics.com/1431-2/ Fri, 04 Jun 2021 12:16:51 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1431 Как да премахнете бръчките без ботокс и филъри? Не сте ли доволни от отражението в огледалото? Ядосани ли сте на бръчки, назолабиални гънки, неравен и скучен цвят на кожата, загуба на тонус, подпухналост? Не желаете или се страхувате да инжектирате ботокс, филъри и други “инжекции за красота”? Вие сте за естествената красота и живите изражения...

Материалът ОСТЕОПЛАСТИКА ЗА ЛИЦЕ е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Как да премахнете бръчките без ботокс и филъри?
Не сте ли доволни от отражението в огледалото?
Ядосани ли сте на бръчки, назолабиални гънки, неравен и скучен цвят на кожата, загуба на тонус, подпухналост? Не желаете или се страхувате да инжектирате ботокс, филъри и други “инжекции за красота”? Вие сте за естествената красота и живите изражения на лицето?
Притеснявате ли се и сте тъжни, когато видите, че лицето ви се спуска, появява се втора брадичка и гънки на шия? Мислите ли, че само ножът на хирурга ще ви помогне?
Има изход – остеопластика. Без странични ефекти, подобни на наркотици, без рискове и усложнения, без пристрастяване. Лицето ви ще бъде красиво, живо и естествено!
Това не е гимнастика или масаж. Това е нов метод за подмладяване на лицето, базиран на най-новите техники, разработки и открития в областта на физиологията, неврологията, остеопатията, кинезиологията. Методът на остепластика работи с мускулната рамка на лицето, черепа, както и областта на шията и деколтето.
В резултат на процедурата за остеопластика се възстановява естествената красота и младост на лицето, бръчките и отоците, спазмите на лицевите мускули изчезват, кръвообращението и тургорът на кожата се подобряват. Процедурата се извършва от лекар-остеопат, а не от козметолози или масажисти. След хода на процедурите ще видите как двойната брадичка изчезва и шия ви става равномерна и красива. За поддържане на ефекта е достатъчна една процедура на месец.

Материалът ОСТЕОПЛАСТИКА ЗА ЛИЦЕ е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Вашата гъвкавост ще се върне! https://www.auraclinics.com/rehabilitacziya-sled-zabolyavane-ot-covid-19/ Mon, 12 Apr 2021 21:19:48 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1399 Вашата гъвкавост ще се върне! * Остеопатия * Висцерална терапия * Акупунктура * Чуна терапия – уникални техники, които ще възвърнат гъвкавостта и подвижността на тялото ви, ще облекчат болките в гърба, главоболието, ще подобрят подвижността на ставите. Тел за запис 052550000  

Материалът Вашата гъвкавост ще се върне! е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Вашата гъвкавост ще се върне!
* Остеопатия
* Висцерална терапия
* Акупунктура
* Чуна терапия – уникални техники, които ще възвърнат гъвкавостта и подвижността на тялото ви, ще облекчат болките в гърба, главоболието, ще подобрят подвижността на ставите. Тел за запис 052550000

 

Материалът Вашата гъвкавост ще се върне! е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Програмата “Женско здраве” https://www.auraclinics.com/programata-zhensko-zdrave/ Mon, 12 Apr 2021 20:39:31 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1412 Продължителност на програмата – 7 дни Програмата “Женско здраве” е насочена към нетрадиционното лечение на такива женски заболявания като климакс, миома, менструални разстройства, предменструален синдром, възпаления, болезнени усещания. Курсът на лечение използва хилядолетния опит на източната медицина и постиженията на съвременните технологии. Той включва: Безплатна диагностика Лабораторни изследвания, при необходимост УЗД Акупунктура, моксатерапия Хирудотерапия Остеопатия...

Материалът Програмата “Женско здраве” е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Продължителност на програмата – 7 дни

Програмата “Женско здраве” е насочена към нетрадиционното лечение на такива женски заболявания като климакс, миома, менструални разстройства, предменструален синдром, възпаления, болезнени усещания.

Курсът на лечение използва хилядолетния опит на източната медицина и постиженията на съвременните технологии. Той включва:

 • Безплатна диагностика
 • Лабораторни изследвания, при необходимост УЗД
 • Акупунктура, моксатерапия
 • Хирудотерапия
 • Остеопатия
 • Висцерална терапия.

Предпазете се от въздействието на вредни лекарства, спестете си стресиращите посещения при гинеколог и многобройните изследвания!          Насладете се на радостта от живота!

Материалът Програмата “Женско здраве” е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
СТОП на КОСОПАДА https://www.auraclinics.com/stop-na-kosopada/ Mon, 12 Apr 2021 12:00:50 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1397 Уникалната авторска методика Тредлифтинг на специалисти от Южна Корея спира косопада от  първия път. Техниката представлява поставяне на така наречените мезоконци в акупунктурните точки на меридианите от източната медицина, които отговарят за жизненоважни органи и системи. Косопадът спира след няколко дни.   Само с една процедура ще ви помогнем не само да върнете прекрасния вид на...

Материалът СТОП на КОСОПАДА е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Уникалната авторска методика Тредлифтинг на специалисти от Южна Корея спира косопада от  първия път. Техниката представлява поставяне на така наречените мезоконци в акупунктурните точки на меридианите от източната медицина, които отговарят за жизненоважни органи и системи. Косопадът спира след няколко дни.   Само с една процедура ще ви помогнем не само да върнете прекрасния вид на косите си, но и да се преборите с безсънието, главоболието и дискомфорта при промяната на времето!

Процедурата се прави:

 • Без травми и болка
 • Без упойка
 • Без период за възстановяване
 • Без разходи за скъпи шампоани, маски и стимуланти за растеж на косата

Материалът СТОП на КОСОПАДА е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
ПРОГРАМА ДЕТОКС за 3 дни https://www.auraclinics.com/programa-detoks-za-3-dni/ Mon, 12 Apr 2021 09:48:14 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1389 ПРОГРАМА “ДЕТОКС за 3 дни” Нетравматичен детокс на организма ще ви бъде от полза: през пролетта всички метаболитни процеси се засилват, тялото е готово да се освободи от токсините, токсините и ненужното тегло, натрупано през дългата зима. Просто трябва да му помогнете! Не, тук не става въпрос за детоксикиращи сокове и банално гладуване, а за...

Материалът ПРОГРАМА ДЕТОКС за 3 дни е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
ПРОГРАМА “ДЕТОКС за 3 дни”

Нетравматичен детокс на организма ще ви бъде от полза: през пролетта всички метаболитни процеси се засилват, тялото е готово да се освободи от токсините, токсините и ненужното тегло, натрупано през дългата зима. Просто трябва да му помогнете!
Не, тук не става въпрос за детоксикиращи сокове и банално гладуване, а за специално разработена от лекарите програма, която се провежда с помощта на акупунктурни методи, най-новото оборудване и препоръки на нутриционист.

В резултат на детоксикацията:

 • Токсините се извеждат от тъканите на организма;
 • Излишните течности се изхвърлят, отоците спадат;
 • Обемът на тялото намалява;
 • Подобрява се храносмилането;
 • Главоболието изчезва.

Детокс програмата за 3 дни включва:

3 етап - процедури

 • Анализ на структурата на тялото – 1
 • Иглотерапия за черния дроб и стомашно-чревния тракт – 3
 • Остеопатия – 1
 • Висцерален масаж – 2
 • Пресотерапия за 2 зони – 3
 • Хранителен режим

Материалът ПРОГРАМА ДЕТОКС за 3 дни е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Юмейхо терапия https://www.auraclinics.com/yumejho-terapiya/ Mon, 25 Jan 2021 14:26:56 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1314   Японска техника ЮМЕЙХО терапия – Уникален шанс да се отървете от старите болки! Основната задача на юмейхо терапията е да възстанови симетрията на опорно-двигателния апарат и да насочи движението на жизнените сили в правилното енергийно русло. Запис по телефона (359) 052550000 Заповядайте, ако имате:   изкривяване на гръбначния стълб (сколиоза, кифоз и др.) остеохондроза...

Материалът Юмейхо терапия е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
юмейхо терапия

 

Японска техника ЮМЕЙХО терапия – Уникален шанс да се отървете от старите болки!


Основната задача на юмейхо терапията е да възстанови симетрията на опорно-двигателния апарат и да насочи движението на жизнените сили в правилното енергийно русло. Запис по телефона (359) 052550000


Заповядайте, ако имате:

 

 • изкривяване на гръбначния стълб (сколиоза, кифоз и др.)
 • остеохондроза
 • радикулит
 • физическото напрежение в мускулите
 • артроза и артрит (ставни заболявания)
 • главоболие
 • хронични заболявания на вътрешните органи на малкия таз

Свържете се с нас за Консултация безплатно

Живот без болки и без хапчета!

Материалът Юмейхо терапия е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid? https://www.auraclinics.com/a-vie-instalirahte-li-si-veche-programata-anti-covid/ Mon, 23 Nov 2020 20:10:02 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1280 А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid? Всичко, което днес се препоръчва да направите, за да намалите риска от заразяване с коронавирус, е да миете ръцете си по-често и по-старателно, тоест – да не си докосвате лицето си с мръсни ръце и да ограничавате доколкото е възможно контакта с другите хора. Но почти никой...

Материалът А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid? е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid?
Медицински център АУРА - Алтернативна и класическа медицина

Медицински център АУРА – Алтернативна и класическа медицина


Всичко, което днес се препоръчва да направите, за да намалите риска от заразяване с коронавирус, е да миете ръцете си по-често и по-старателно, тоест – да не си докосвате лицето си с мръсни ръце и да ограничавате доколкото е възможно контакта с другите хора. Но почти никой не говори за най-важното: как да работите с тялото си, за да увеличите съпротивляемостта на тялото към коронавирус, защото в крайна сметка силното тяло има минимални шансове да се разболее не само от коронавирус, но и от други сезонни заболявания.

Научният съвет на Пекинският университет по традиционна китайска медицина е публикувал статия за

„Референтни насоки за използването на акупунктура и моксибуция при лечение на нова коронавирусна пневмония.“

Ако изпитвате загуба на сила и енергия, а през деня изпитвате слабост, главоболие, умора, трябва да обърнете специално внимание на укрепването на защитните сили на организма. Хората със силен имунитет не се чувстват слаби и съкрушени. За да промените нещо по въпроса, трябва да увеличите това, което източната медицина нарича „енергия на огъня“ – именно тя отговоря за имунитета и устойчивостта към инфекциите. Поради пандемията на коронавируса, си струва да се обърне специално внимание на това.

Как да си попълните „енергията на Огъня“?

Чрез активиране на акупунктурни точки с помощта на иглорефлексотерапии, загряване с мокса, стимулиране на циркулация на лимфата и кръвта в тялото и коригиране на храненето.

Какво по-точно?

За да бъде този метод максимално ефективен за вас, това зависи от характеристиките на организма ви.

Заповядайте при нас на безплатна консултация в медицинския център A.U.R.A. и ние ще изберем за вас лична програма за профилактика или възстановяване след изкаран коронавирус

Днес имате уникална възможност да получите съвети и да се подложите на лечение на лекари от Центъра за ориенталска медицина “Доктор Чой” (Москва), начело с д-р Чой Йонг Джун – доктор на медицинските науки, лекар от най-високата категория, член на Съюза на педиатрите на Русия, член на Асоциацията на рефлексотерапевтите , член на ICNA (Международната асоциация за детска неврология).

Екипът му използва авторски техники в комбинация с традиционните методи на източната медицина, доказана с хилядолетия медицинска практика.

На всички пациенти, които си запишат час преди 30 ноември, ние ще дадем 50% отстъпка за всички процедури от програмата Anti-COVID19.

За записвания и повече информация можете да се свържете с нас на телефон : 052 550 000

Материалът А вие инсталирахте ли си вече програмата Anti-Covid? е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Споделяме добрата новина https://www.auraclinics.com/spodelyame-dobrata-novina/ Fri, 20 Nov 2020 20:11:13 +0000 https://www.auraclinics.com/?p=1272 Лекарски екип на д-р Чой днес пристигна във Варна Уникални авторски техники и безупречна репутация отново за вас в Медицински център «А.У.Р.А.» Ние се грижим за вас и подаряваме 50% отстъпка за всички процедури до 30.11.2020. В Медицински Център “AURA” лекуваме заболявания на сърдечно-съдова ситема заболявания на нервната ситема заболявания на дихателна ситема заболявания на...

Материалът Споделяме добрата новина е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>
Лекарски екип на д-р Чой днес пристигна във Варна.

Лекарски екип на д-р Чой днес пристигна във Варна.

Лекарски екип на д-р Чой днес пристигна във Варна


Уникални авторски техники и безупречна репутация отново за вас в Медицински център «А.У.Р.А.»

Ние се грижим за вас и подаряваме 50% отстъпка за всички процедури до 30.11.2020.


В Медицински Център “AURA” лекуваме

 • заболявания на сърдечно-съдова ситема
 • заболявания на нервната ситема
 • заболявания на дихателна ситема
 • заболявания на опороно-двигателния апарт
 • заболявания наставите
 • заболявания на съдовете

Свържете се с нас за Консултация безплатно

Възползвайте се от шанса си!!!

Материалът Споделяме добрата новина е публикуван за пръв път на Aura Clinics.

]]>