Обикновено, за да се предотврати изтичане на урина, сфинктерите (клапните мускули) на уретрата трябва да бъдат затворени по време на натрупването на урина в пикочния мехур и мускулът на пикочния мехур трябва да бъде отпуснат.

Независимо от възрастта и пола, рискът от уринарна инконтиненция е повишен при хора с диабет и наднормено тегло. За младите жени раждането, гинекологичните и инфекциозните заболявания могат да се превърнат в допълнителен рисков фактор – от 7 до 37% от жените на възраст от 20 до 39 години съобщават за този проблем.

Един от най-честите рискови фактори за уринарна инконтиненция е напредналата възраст. Жените над 60 години съобщават за дневна инконтиненция на урина в диапазона от 9% до 39%, мъжете над 65 години се сблъскват с този проблем наполовина по-рядко – от 2 до 11%. Уринарната инконтиненция при възрастните хора е статистически свързана с намаляване на силата и общия мускулен тонус, особено в мускулите на тазовото дъно.

През 2016 г. ние от BTL променихме изцяло начина, по който тя се прилага, като създадох технологията BTL SUPER INDUCTIVE SYSTEM.

Този революционен апарат генерира електромагнитно поле с висока интензивност, което влияе положително върху тъканите. Технологията стимулира естествените процеси на възстановяване в човешкия организъм, без необходимост от лекарства или каквато и да е интервенция.

Укрепване на мускулите на тазовото дъно с BTL SIS магнит за решаване на гинекологични и урологични проблеми. 28 мин. на BTL уреда се равнява на 8 часа упражнения на Кегел. Всяка процедура осигурява мощен ефект, насочен към укрепване на мускулите на тазовото дъно при жените чрез магнитна стимулация. BTL магнитът използва магнитен импулс, за да въздейства върху периферните нерви, водещи до повърхностните и дълбоките мускули, което ги кара да се свиват с различни честоти. Процедурата е абсолютно безболезнена и комфортна, продължава 30 минути. Можете да продължите с нормалните си дейности веднага след процедурата.

Меню