МАГИЧЕСКА ПЛАЗМА ЗА КРАСОТА

ENDORET (PRGF) е пионерска технология за терапевтично използване на плазма, обогатена с растежни фактори. Тя се основава на активирането на собствените тромбоцити на пациента за стимулиране и ускоряване на регенерацията на тъканите. Този метод се прилага успешно в различни области на медицината: хирургия, стоматология, козметология, трихология, травматология, спортна медицина. Но сега ще ви разкажем защо AURA използва такава плазма за козметични цели.Този медот е резултат от интензивна изследователска работа, извършена от екип от учени от световноизвестния Институт по биотехнологии BTI (Испания). С помощта на техниката PRGF – Endoret растежните фактори, отговорни за естествената регенерация на тъканите, могат да бъдат отделени, концентрирани и извлечени от собствената кръв на пациента. Плазмата, богата на растежни фактори, позволява да се стимулират и ускорят процесите на регенерация на тъканите.

Растежните фактори оказват пряко въздействие върху фибробластите, като активират собственото производство на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата на пациента. Това са основните компоненти, отговорни за стегнатостта, еластичността и гладкостта на вашата кожа. Богатата на тромбоцити плазма действа като мощен активатор на обновяването на кожата. Процедурата плазмотерапия по естествен начин, без странични ефекти, възстановява тена, изглажда бръчките, подобрява тонуса на кожата.

Технология ENDORET PRGF ви позволява да получите плазма без левкоцити. Затова резултатът от плазмотерапията се вижда много по-бързо и без възпалителни ефекти. Приложение на PRGF-Endoret плазмена терапия в естетичната медицина.

Антиейдж терапия. Плазмата, обогатена с растежни фактори, помага за намаляване на бръчките, подобряване на еластичността и стегнатостта на кожата. Една-единствена процедура PRGF-Endoret води до видими резултати: значително подобрен цвят на кожата, изглаждане на мрежата от фини линии и бръчки. Курс от 3-5 сесии дава забележим подмладяващ ефект.

Меню