АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ! ЗДРАВО ДЪЛГОЛЕТИЕ!

Дни на терапия против стареене, базирана на индивидуален подход, включваща започване на стомаха, превантивни процедури за подобряване на кръвоснабдяването на тялото и мозъка, процедури за почистване на черни петна, лимфа и кръв от токсини, витаминни и минерални комплекси, избор на индивидуален списък с продукти и изключения за съхранение, което оказва неблагоприятно въздействие върху организма.

Набор от такива процедури и предотвратяване на преждевременното стареене. За подпомагане и нормализиране на метаболизма, който е важен компонент от корекцията на ендокринната система.

 1 ден – 380 лв
 3 дни – 1000 лв

Един лечебен ден включва

  • Първоначална консултация с лекар. Изследване на общото състояние на организма.
  • Хранителни съвети.
  • Детокс + витаминозни инфузии – 1 процедура (30 мин.)

Ускорява възстановяването, прочиства от токсини и продукти на разпадане, блокира негативните радикали, подпомага сърцето и черния дроб, стимулира метаболитните процеси, тонизира. Основният компонент, глутатионът, действа като естествен хелатообразуващ агент и съдейства за изчистването на свободните радикали и метаболитите, съхранявани в черния дроб. В резултат на това ще се рехидратирате, ще възстановите енергията си и ще почистите тялото си.

  • Акупунктура – 1 процедура (30 мин.)

Акупунктурните сеанси помагат за активиране на местния и общ имунитет, подобряване на лимфната и кръвообращението, нормализиране на хуморалната и нервната регулация, кръвното налягане, премахване на токсичността от лекарствата.

  • Общ лимфен дренаж на тялото – 1 процедура (30 мин.)

Допринася за увеличаване на белите кръвни клетки и имунните клетки в кръвта, разширява кръвоносните съдове и капилярите, подобрява кръвообращението, насища белите дробове и мозъка с кислород и лимфен поток, укрепвайки имунната система на човека.

Меню