ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

Химичният пилинг е нехирургична манипулация, която има за цел отстраняване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини.

Начало » Косметология » ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ТИП ЕСТЕТИКА

Химичният пилинг е нехирургична манипулация, която има за цел отстраняване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини. Целта на манипулацията е контролирана промяна на вида на кожата чрез регенериране на епидермиса.

Практиката показва, че пациентите, които се ориентират към процедурата, желаят да забавят признаците на стареене на кожата, да възвърнат изгубения тонус и свежест на кожата, да постигнат изглаждане на фините бръчици и да възвърнат еластичността на кожата.

Другата основна група пациенти са тези с дерматологични проблеми или с последствия от тях, които се подлагат на химичен пилинг на определен етап от своето лечение по препоръка на лекуващия дерматолог. Това най-често са пациенти с белези от акне, хиперпигментация, множествени актинични кератози и плоски брадавици, фотоувреждане.

В зависимост от физико-химичните свойства на агента, който се прилага, съществуват три вида пилинг: повърхностен, среден и дълбок.

ЗАПИТВАНЕ / РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА:

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Още от Естетична Дерматология

Не са открити резултати.

Меню