ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

В процеса на стареене, съпътстван със загуба на хиалуронова киселина, кожата губи своята плътност, тогава може да получи подкрепа чрез дермалните филъри.

Начало » Естетична Дерматология » Дермални филъри

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ТИП ЕСТЕТИКА

Хиалуроновата киселина е ефективен и безопасен продукт. Тя е изключително важен естествен компонент на кожата, който отговаря за нейната хидратация и тонус, но за съжаление количеството й намалява прогресивно с времето.

Хиалуроновата киселина е една от най-гъвкавите субстанции в природата. Съдържа се в цялото тяло, както и в повечето живи организми. Притежава множество функции – от това да осигури еластичност на кожата до поддържане на лубрикирането на ставите. Играе важна роля в пренасянето на хранителните вещества и регулира водния баланс в горните слоеве на дермата. Действа като гъба, която задържа водата и по този начин поддържа кожата хидратирана, здрава и еластична.

В процеса на стареене, съпътстван със загуба на хиалуронова киселина, кожата ежедневно бива подложена на различни външни фактори, които променят нейната структура и постепенно тя губи своята плътност.

ЗАПИТВАНЕ / РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА:

    Още от Естетична Дерматология

    Меню