ЕНЕРГИЯ

Когато нивото на стрес се повиши, това може да доведе до преждевременно стареене и хронична умора, апатия, депресия, влошаване на паметта и др. Нашата програма се препоръчва за гости, които се нуждаят от пълно „рестартиране“.

 1 ден – 300 лв
 3 дни – 800 лв

Един лечебен ден включва

  • Първоначална консултация с лекар. Изследване на общото състояние на организма. (30 минути)
  • Остеопатична корекция – 1 процедура (60 мин.)

Остеопатичната рехабилитация може значително да подобри състоянието на такива пациенти. Лечението възстановява подвижността на гръдния кош, подобрява кръвоснабдяването, подобрява защитата на тялото и предотвратява белодробната фиброза.

  • Акупунктура – 1 процедура (40 мин.)

Акупунктурните сеанси помагат за активиране на местния и общ имунитет, подобряване на лимфната и кръвообращението, нормализиране на хуморалната и нервната регулация, кръвното налягане, премахване на токсичността от лекарствата.

  • Детокс + витаминозни инфузии – 1 процедура (30 мин.)

Ускорява възстановяването, прочиства от токсини и продукти на разпад, блокира негативните радикали, подпомага сърцето и черния дроб, стимулира обменните процеси, тонизира. Основният компонент, глутатионът, действа като естествен хелатообразуващ агент и съдейства за изчистването на свободните радикали и метаболитите, съхранявани в черния дроб. В резултат на това ще се рехидратирате, ще възстановите енергията си и ще почистите тялото си.

    • Общ лимфен дренаж на тялото – 1 процедура (40 мин.)

    допринася за увеличаване на белите кръвни клетки и имунните клетки в кръвта, разширява кръвоносните съдове и капилярите, подобрява кръвообращението, насища белите дробове и мозъка с кислород и лимфен поток, укрепвайки имунната система на човека.

Меню