ИДЕАЛНО ТЯЛО

Цел: Първична консултация с лекар, Индекс на телесната маса (ИТМ), Биологична възраст на пациента, Количество мастна, мускулна и костна тъкан, Количество течности в тялото.

 1 ден – 250 лв
 3 дни – 700 лв

Един лечебен ден включва

  • Детокс шейкове Organic Religen – 5 бутилки за всеки ден

  • Висцерална терапия -1 процедура (40 мин.)

Привежда коремните мускули в нормално състояние, връща вътрешните органи на местата им, премахва лимфния застой и възстановява храносмилането.

  • Ударно вълнова терапия – 1 процедура (40 мин.)

Тази терапия е един от най-безопасните и ефективни методи за премахване на целулит и локално намаляване на обема на бедрата и дупето. За борба с целулита апаратът за ударно вълнова терапия изпраща мощни акустични вълни в мастната тъкан и по този начин гарантира унищожаването на целулита. Акустичните вълни разграждат локалните мастни клетки, както и свободните мастни радикали. Тъй като устройството за акустична терапия намалява мастните възли, мастните натрупвания намаляват и кожата става по-еластична. Високоенергийните ударни вълни, които преминават през тялото за много кратко време, правят контурите на тялото по-стегнати.

  • Общ лимфен дренаж на тялото – 1 процедура (40 мин.)

Допринася за увеличаване на белите кръвни клетки и имунните клетки в кръвта, разширява кръвоносните съдове и капилярите, подобрява кръвообращението, насища белите дробове и мозъка с кислород и лимфен поток, укрепвайки имунната система на човека.

Меню