МЕЗОТЕРАПИЯ

Същността на метода е в локалното атакуване на проблемни зони с коктейл от витамини, минерали, микроелементи, органични киселини, екстракти от лечебни растения, продукти на биотехнологията, лекарствени препарати и др.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ТИП ЕСТЕТИКА

Мезотерапията представлява локално третиране на проблемни зони чрез повърхностни инжекции с различна цел: разграждане на целулит и мастни натрупвания, стягане на отпусната кожа на тялото, лицето, шията и деколтето, терапия срещу бръчки и стрии, лечение на акне и косопад, спортни травми и ставни проблеми.

Мезотерапията е терапевтичен метод от класическата медицина, разработен във Франция през 50-те години на миналия век, използван успешно години наред в болници и университети за лечение на костно-ставната система, заболявания на периферните кръвоносни съдове и др.

Същността на метода е в локалното атакуване на проблемни зони с коктейл от витамини, минерали, микроелементи, органични киселини, екстракти от лечебни растения, продукти на биотехнологията, лекарствени препарати и др., подбрани според индивидуалните нужди.

ЗАПИТВАНЕ / РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА:

Още от Естетична Дерматология

Меню