Как да премахнете бръчките без ботокс и филъри?
Не сте ли доволни от отражението в огледалото?
Ядосани ли сте на бръчки, назолабиални гънки, неравен и скучен цвят на кожата, загуба на тонус, подпухналост?
Не желаете или се страхувате да инжектирате ботокс, филъри и други „инжекции за красота“?
Вие сте за естествената красота и живите изражения на лицето?
Притеснявате ли се и сте тъжни, когато видите, че лицето ви се спуска, появява се втора брадичка и гънки на шия? Мислите ли, че само ножът на хирурга ще ви помогне?
Има изход – остеопластика! Без странични ефекти, подобни на наркотици, без рискове и усложнения, без пристрастяване. Лицето ви ще бъде красиво, живо и естествено!
Това не е гимнастика или масаж. Това е нов метод за подмладяване на лицето, базиран на най-новите техники, разработки и открития в областта на физиологията, неврологията, остеопатията, кинезиологията. Методът на остепластика работи с мускулната рамка на лицето, черепа, както и областта на шията и деколтето.
В резултат на процедурата за остеопластика се възстановява естествената красота и младост на лицето, бръчките и отоците, спазмите на лицевите мускули изчезват, кръвообращението и тургорът на кожата се подобряват. Процедурата се извършва от лекар-остеопат, а не от козметолози или масажисти. След хода на процедурите ще видите как двойната брадичка изчезва и шия ви става равномерна и красива. За поддържане на ефекта е достатъчна една процедура на месец.
Меню