ПЪТУВАНЕ ЗА ЗДРАВЕ И РЕЛАКСАЦИЯ

Колекция от пътувания за красота и облекчаване на стреса

Предприемете кратко СПА пътешествие за няколко дни, изберете подходящата за вас почивка. Програми за облекчаване на стреса, релаксация, възстановяване и подмладяване, които ще ви помогнат да се откъснете от суровото ежедневие и да възстановите жизнеността си.

ЗА КОГО?

 • За тези, които искат да избягат от трескавия ритъм на града за няколко дни, да се подмладят и да се заредят с енергия
 • За тези, които искат да съчетаят уелнес престой и интересни места, дегустации, спа процедури и минерални извори, яхтинг и танци на плажа
 • За тези, които обичат комфорта, но не са готови да отделят време за организиране на почивката си, за търсене на надеждни хотели, ресторанти и интересни места.

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЛЕД КАТО ЗАВЪРШИТЕ ПРОГРАМИТЕ?

 • ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
  Понякога всеки се нуждае от психическо и емоционално рестартиране. Град Варна е идеалното място за хармонична комбинация от релаксация за тялото и душата.

 • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  Ние ще ви помогнем да влезете в ресурсно състояние за кратък период от време благодарение на методите на източната медицина, най-новите съоръжения за физиотерапия, антиейджинг, спа и таласотерапия в спокойната и неангажираща обстановка на морския курорт.

 • НОРМАЛИЗИРАНЕ НА СЪНЯ
  Комбинацията от най-ефективните процедури ще подобри цикъла ви на сън и бодърстване, ще оптимизира енергийните ви нива през деня и ще осигури здрав сън през нощта.

программы

ANTI-STRESS

Програмата ANTI-stress е предназначена да се справите с умората и напрежението в града, да се върнете към хармонията със себе си и да подобрите привлекателността си чрез спа и козметични процедури. Ние пресъздаваме за вас атмосферата на уединен курорт, така че нищо и никой друг да не може да наруши вашата индивидуалност.

 • CHECK-UP НА ТЯЛОТО
  Контролен преглед на ресурсите и потенциала на вашето тяло. Това ще ни помогне да разберем как най-добре да работим с вашето тяло и да изберем най-подходящите за вас процедури.
 • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД
  По време на цялата програма ще бъдете наблюдавани от ментор, специалист по интегративна медицина, който ще следи напредъка ви и ще прави необходимите корекции, за да постигнете възможно най-добри резултати.

Процедури за намаляване на енергията и стреса с помощта на източната медицина, новата немска медицина Reik Hammer, спа ритуали за лице и тяло, психоемоционална и хранителна корекция на стреса.

Ще получите пълен набор от услуги, които ще ви помогнат да се отпуснете, подмладите и да подобрите привлекателността си със спа и козметични процедури.

3 дни

1000 BGN (500 evro)

РЕСТАРТИРАНЕ PRO-HEALTH

Прочистването с детокс става все по-важно, дори за напълно здрави хора. Причината за това е замърсяването на околната среда. Липсата на витамини, пониженият имунитет и свободните радикали с времето изчерпват ресурсите на всеки организъм.

Ето защо разработихме 6-дневен курс от интензивни профилактични процедури, насочени към връщане към ресурсно състояние, възстановяване на жизнеността и психическото здраве, хармонизиране на физическото и емоционалното състояние.

 • CHECK-UP
  Изследване на ресурсите и потенциала на организма, цялостно контролно изследване на кръвта.
 • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД
  По време на цялата програма ще бъдете под наблюдението на консултант, специалист по интегративна медицина.
 • ИНТЕНЗИВНАТА ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  6 дни интензивни процедури за възстановяване на физическите и емоционалните ресурси на организма. Енергийни и стресови процедури с източна медицина, новата немска медицина на Рейк Хамер, спа ритуали за лице и тяло, психоемоционална и хранителна корекция на стресса.

6 дни

1500 BGN (750 evro)

BEAUTY- WEEKEND

 • CHECK-UP
  Преглед на всички системи на тялото и кожата. Този преглед ще ни помогне да разработим индивидуален план, който да отговаря на вашите нужди и особености на тялото.

 • МЕТАБОЛИТНА КОРЕКЦИЯ
  Персонализиран подбор на лекарства, витамини и минерали в оптимални форми и дози за борба със свободните радикали, токсините. Възстановяване на витаминния и минералния баланс, премахване на хранителните дефицити

 • СПА ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО И ЛИЦЕ
  Масажи, обвивания, филъри, маски, корекция на проблемни зони по лицето и тялото.

 • КОЗМЕТОЛОГИЧНИ ПРОЦЕДУРИ (при допълнителна заявка)
  Корекция на бръчки, оформяне на лицето, мезотерапия, биоревитализация и др. Цената на процедурите за подмладяване на лицето се изчислява индивидуално.

3 дни

800 BGN (400 evro)

DETOX

 • CHECK-UP
  Нашата програма за детоксикация започва с физически преглед на тялото ви. Този преглед ще ни помогне да разработим индивидуален план за детоксикация, който е съобразен с вашите нужди и тяло.

 • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД
  Вашият личен наставник ще ви помогне да научите как да управлявате здравето си и ресурсите на тялото си. По време на цялата програма ще бъдете под наблюдението на вашия наставник, специалист по интегративна медицина, който ще следи състоянието ви и ще коригира програмата в зависимост от промените в организма ви.

 • ПРОЧИСТВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  Основната част от програмата е цялостно прочистване на организма, което включва метаболитна терапия, отстраняване на витаминни и минерални дефицити и други процедури. В резултат на нашата програма ще можете да се отървете от токсините и другите вредни вещества, натрупани в организма, да подобрите функционирането на вътрешните органи и да повишите имунитета си.

3 дни

1000 BGN (500 evro)

КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ

Ще ви предложим няколко варианта, за да можете да изберете най-подходящия за вас. Работим с най-добрите хотели в града, за да ви предложим комфортно настаняване от 5* и 4*.

Всеки от тях ще ви предложи закуска на шведска маса, обслужване по стаите и Wi-Fi в целия хотел.

КАК ЩЕ ПОЧИВАТЕ

Терапевтичните и козметичните процедури ще се провеждат в частния медицински център A.U.R.A., ръководен от главния лекар професор Чой Йонг Джун, доктор по източна медицина и невролог. Най-добрите специалисти са на ваше разположение: акупунктуристи, остеопати, масажисти и козметици. A.U.R.A. разполага с всички условия, за да възстанови силите и енергийния ви баланс, както и да поддържа красотата и доброто ви настроение.

Медицински Център по Алтернативна Медицина АУРА град Варна

AURA WELLNESS се грижи за вашата почивка. Нашият екип ще се погрижи за комфорта на вашето пътуване:

 • организиране на посрещане на летището,

 • настаняване в хотел,

 • трансфери по време на престоя ви,

 • индивидуални програми за уелнес и подмладяване,

 • най-добрите ресторанти, разглеждане на забележителности и развлечения.

Нашите програми за здраве, красота и релаксация могат да бъдат закупени от всеки град по света. Авторски методи за подмладяване, възстановяване на имунитета, правилна детоксикация и анти-ейдж, решаване на проблеми със съня, главоболието и хроничната умора.

За човека в съвременния свят, с неговия безумен ритъм, е много важно да намери хармония на душата и тялото. Отправете се на пътешествие за здраве, красота и релаксация. Откъснете се от шума и суетата на ежедневието, намерете хармония със себе си и се рестартирайте психически в спокойния ритъм на морето.

Меню